VOORZETROLLUIKEN

Maximaal comfort

 
 
 
For life's connected moments

In uw eigen tempo

TaHoma® maakt het controleren van uw woning comfortabeler, veiliger en zuiniger. Elektrische rolluiken, zonwering, licht, verwarming, garagedeur of hek, sluit ze aan op TaHoma en bedien met uw smartphone, wanneer u maar wilt, vanuit huis of onderweg.
Somfy smart home is ontwikkeld om ons dagelijks leven gemakkelijker te maken. U heeft volledige vrijheid van bedienen door dit eenvoudig, gebruiksvriendelijke systeem die optimaal 'connect' bij onze steeds modernere manier van leven.

ALU42 THERMO

De eerste aluminium lamel met een hogere isolatiewaarde dan een standaard pvc-lamel

Dankzij een speciale coating met een hoog aantal reflecterende aluminium deeltjes reflecteert de ALU42 THERMO lamel de warmte die vanuit de woning komt. Hierdoor wordt de stilstaande luchtlaag tussen raam en rolluik extra opgewarmd, wat resulteert in een hogere isolatiewaarde. De aluminium coating zit ofwel aan de holle zijde ofwel aan de bolle zijde van de lamel afhankelijk van de oprolling (voorzetrolluik of in-/opbouwrolluik), maar is altijd gericht naar het buitenschrijnwerk. Opgeschuimde lamellen zorgen voor extra stevigheid en een hogere duurzaamheid.

 
R-waarde* van de ALU42 THERMO lamel:
  • Standaard alu-lamel heeft een waarde van 0,14m² K/W

  • Standaard pvc-lamel heeft een waarde van 0,21m² K/W

* hoe hoger de R-waarde, hoe hoger de isolatiewaarde

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Emanuel bvba

Sliksteenvest 3

3300 Tienen

Tel. +32 (16) 78 13 50

Fax. +32 (16) 78 13 59

Mail: info@emanuel.be