VEILIGHEIDSDEUREN

Geef inbrekers geen kans!

Puur comfort

Anaf voordeuren, de perfecte keuze

Uw voordeur is zonder enige twijfel één van de belangrijkste elementen van de voorgevel van uw woning. Kies daarom zorgvuldig uit onze uitgebreide voordeurcollectie. Ontelbare mogelijkheden, maatwerk en een zeer grote flexibiliteit vormen het DNA van deze voordeurenreeks.

Présence

De ideale combinatie tussen veiligheid en esthetiek

Met de reeks Présence inbraakveilige deuren zet Anaf Products al jaren de trend in België.  Om te beantwoorden aan het onveiligheidsgevoel ontwikkelde Anaf Products een eigen aluminium profielsysteem genaamd “Anaf Allround”. Dit systeem maakt het voor inbrekers onmogelijk om aanvallen te doen op de zijkant van het extra dikke metalen deurpaneel. Daarna wordt de deur volledig afgewerkt met minimaal klasse RC2 gekeurd inbraakwerend beslag om zo een compleet inbraakwerend geheel te vormen. Het is dan ook geen toeval dat de voordeuren uit de Présence reeks na uitvoerige inbraaktesten integraal gekeurd volgens de Europese norm EN1627:2011, klasse RC2 door het onafhankelijk instituut SKG.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN
 • 45 of 55 mm dik aluminium sandwichpaneel met kern in HD PUR

 • Thermisch onderbroken aluminium kaderprofiel, naar keuze RetroFrame (inbouwdiepte 82 mm) of FlatFrame (inbouwdiepte 65 of 75 mm) stijl

 • Verstelbare scharnieren met telkens 2 ingebouwde dievenklauwen (= 6 dievenklauwen)

 • Veiligheidsslot met dagschoot, nachtschoot, 2 pennen en 2 haken

 • Structurele verlijming van het verdoken vleugelprofiel rond het sandwichpaneel

 • Bijpassende afwerkingsplint bij Classic, Tradition en Cottage stijl. Bij Design en Inox afwerkingsprofiel tot onderaan de deur

 • Automatische tochtafdichting onderaan de deur

 • Verborgen thermisch onderbroken aluminium vleugelprofiel

 • Veiligheidscilinder

DESIGN

Less is more

De slagzin van modern design. Bij Anaf vindt u een uitgebreide reeks deuren die aan dat credo beantwoordt.

De reeksen Design en Inox omvatten uitgepuurde ontwerpen die de aandacht niet wegtrekken van de andere blikvangers in uw gevel

CLASSIC

Sommige dingen blijven altijd mooi

De Classic en Tradition reeksen zijn al jaren vaste waarden in het Anaf voordeurengamma. Met een ruime keuze aan sierlijsten accentueren ze de stijl van iedere klassieke woning. Maar laat u niet verrassen, want uitgevoerd in strakke poederlak kunnen deze modellen best een stijlvolle moderne indruk achter laten.

COTTAGE

Ceci n'est pas une fermette

De pastorie of cottage stijl is veruit één van de meest populaire bouwstijlen in België. In de reeks Cottage voordeuren biedt Anaf u een bijzonder ruim en hoogstaand aanbod ontwerpen.

Of u nu opteert voor een klassieke planchettenvoordeur, of voor één van de speelse varianten met ingewerkte glasopeningen, in de Anaf collectie vindt iedere cottage-adept zijn voorkeur.

 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon

Emanuel bvba

Sliksteenvest 3

3300 Tienen

Tel. +32 (16) 78 13 50

Fax. +32 (16) 78 13 59

Mail: info@emanuel.be