MasterLine 8

Masterline 8 is een uniek systeem voor ramen en deuren dat ontelbare designmogelijkheden combineert met superieure resultaten op het vlak van prestaties en productiesnelheid.

Het systeem is geschikt voor elke architectuurstijl, met een uitgebreide keuze aan designvarianten. Bovendien blinkt de MasterLine 8 uit in thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 87 mm.

Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie.

Energie-efficiëntie op maat

MasterLine 8 biedt drie verschillende isolatieniveaus, met een oplossing voor huizen met hoge isolatiegraad, laag energieverbruik, en zelfs voor passiefhuizen. Deze verschillende isolatieniveaus worden verkregen door de integratie van nieuwe en slimme materialen.

Voor de High Insulation+ variant worden innovatieve isolatiestrips ingebouwd waarbij gebruik wordt gemaakt van een lage emisie folie. door de warmte te reflecteren en vast te houden wordt isolatie aldus geoptimaliseerd.

 
STANDAARD
MasterLine 8 - Standaard
HI
MasterLine 8 - HI
HI+
MasterLine 8 - HI+

Comfort op maat

Lucht-, wind-, & waterdichtheid

MasterLine8 biedt een uitstekende waterdichtheid, geeft een zeer beperkt luchtverlies tot 600Pa luchtdruk bij een uitstekende stabiliteit. Deze ultieme prestaties zijn haalbaar dankzij het algemene concept en een optimale overlapping van de dichtingen tussen kader en vleugel.

Hoge stabiliteit

Naast deze prestaties is de MasterLine 8 perfect geschikt om grote elementen te fabriceren, gebruik makend van smalle maar tevens stevige profielen. Daardoor laat het raamsysteem een maximum aan daglicht en zonnewinsten binnen en komt het tegemoet aan de behoefte van architecten.

 

Design op maat

Het unieke MasterLine 8 concept biedt drie designvarianten, elk met hun specifieke look en feel, waardoor het systeem geschikt is voor elke architectuurstijl. Bovendien voorziet MasterLine 8 nieuwe openingswijzen voor kaders van diverse afmetingen, zoals enkele of dubbele balkondeuren met minimale drempels voor zowel naar binnen als naar buiten openende elementen.

Het hoeft geen betoog dat de MasterLine 8 naadloos kan gecombineerd worden met andere Reynaers systemen, zoals de schuifsystemen CP 130 en CP 155, de glasbalustrade en het gordijnsysteem CW 50.

 
FUNCTIONEEL
MasterLine 8 - Functioneel
RENAISSANCE
MasterLine 8 - Renaissance
DECO
MasterLine 8 - Deco

Overzicht Reynaers raamsystemen

 
CP 130

Schuifdeursysteem

CP 155

Schuifdeursysteem

CF 77

Vouwwand

Hi-Finity

Ultra slank schuifraam

Slim Line 38

Steellook raam

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Emanuel bvba

Sliksteenvest 3

3300 Tienen

Tel. +32 (16) 78 13 50

Fax. +32 (16) 78 13 59

Mail: info@emanuel.be

MasterLine 8 - Renaissance