Hi-Finity

Een grenzeloos zicht

Geniet van een onbeperkt zicht met Hi-Finity.

De ultrafijne look van het minimalistisch Hi-Finity schuifraamsysteem creëert grote, transparante oppervlakte met een slank en elegant design.

Het transparante en toegankelijke Hi-Finity schuifsysteem zorgt voor een naadloze verbinding met de buitenwereld. De open hoek oplossing zorgt voor een onbelemmerd zicht op de omgeving en maken binnen en buiten tot één drempelloos geheel.

Hoge energieperformantie

De grote glasoppervlakken van Hi-Finity bieden een warm gevoel van comfort, via thermische efficiënte oplossingen voor dubbele en driedubbele beglazing. Het systeem laat toe om glasgewichten tot 1200 kg (vast glaspaneel), 750 kg (gemotoriseerde vleugel) en 300 kg (manueel bediende vleugel) te dragen. Met een Uw waarde van minder dan 1.0W/m²K, is Hi-Finity geschikt voor lage energiewoningen en kreeg het systeem het Minergie quality label toegekend.

 

Comfort

De speciaal ontworpen wielbasis zorgt voor een vloeiende beweging van de glaspanelen, zowel manueel als automatisch. Bij de motorgestuurde versie zorgt een volledig ingewerkte motor ervoor dat het Hi-Finity schuifsysteem automatisch opent en sluit, door een druk op de knop of via een integratie van de motor op het domotica systeem. De zeer performante motor, met een capaciteit van 750 kg, garandeert een optimaal gebruiksgemak en biedt een veilige en betrouwbare oplossing.

 

Minimalistisch design

Het Hi-Finity schuifraam zorgt voor een onbegrensd zicht door grote glasoppervlakte. Gezien de profielen volledig kunnen worden weggewerkt in vloer en muren, resulteert het Hi-Finity schuifsysteem in transparante oppervlaktes met een slank en elegant design. De uitgepuurde kruk op het schuifraam voegt een extra designaspect toe met zijn slanke en gestroomlijnde uitstraling.

 
Reynaers Hi-Finity
Hi-Finity 2
Hi-Finity 3
Hi-Finity 4
Hi-Finity 5
Hi-Finity 6
Hi-Finity 7
Hi-Finity 8
Hi-Finity 9
Hi-Finity 10
Hi-Finity 11
Hi-Finity 12
Hi-Finity 13
Hi-Finity 14

Veiligheid

Hi-Finity is uiterst veilig door het vergrendelingsmechanisme, dat in het bovenprofiel wordt weggewerkt. In combinatie met gelaagd glas is het systeem inbraakwerend volgens klasse RC2. De elektrische ontgrendeling en vergrendeling gebeuren met een robuuste sluiting, via een simpele druk op de knop.

 

Overzicht Reynaers raamsystemen

 
CP 130

Schuifdeursysteem

CP 155

Schuifdeursysteem

CF 77

Vouwwand

MasterLine 8

De nieuwe standaard

Slim Line 38

Steellook raam

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Emanuel bvba

Sliksteenvest 3

3300 Tienen

Tel. +32 (16) 78 13 50

Fax. +32 (16) 78 13 59

Mail: info@emanuel.be