Sectionale poorten van Harol

Alles wat u verwacht van een poort. En meer...

Op zoek naar een poort? Doe geen enkele toegeving. Eis dat ze robuust is. Bestand tegen weer en wind én ongewenste bezoekers. Eis dat ze makkelijk en soepel te bedienen is. Sta erop dat ze perfect bij de stijl én de maat van uw huis past, hoe apart die ook zijn. Eis de grootste keuze aan kleuren, panelen en afwerkingselementen. u zult zien, u komt ongetwijfeld bij een Harol poort uit. 

Eis dan ook nog eens dat ze met de grootste vakkennis geplaatst wordt. Bij Emanuel bent u aan het juiste adres!

GRATIS
MOTOR
GRATIS 
CODEKLAVIER
GRATIS ONDERHOUDSKIT

Harol SP900

Steek uw garage stevig in het mooi

U verlangt van een poort vooral de ze veilig en functioneel is? dan kunt u blind kiezen voor Harol. Deze poorten staan bekend om hun doordachte robuustheid. Maar stevig gaat voor Harol ook samen met esthetisch. Het Harol gamma ziet er mooier uit dan ooit tevoren. het geheim schuilt in de details. Fijne paneelnaden. Discrete vloerafdichtingen. Ook de binnenkant van de poort wordt gekenmerkt door zijn mooie afwerking. Kortom, alles om uw esthetische verlangens te vervullen en uw poort naadloos te laten aansluiten bij de rest van uw woning.

 
SP900 - Tienen
SP900 - Goetsenhoven
SP900 - Linter
SP900 - Harol
SP900 - Harol
SP900 - Harol
SP900 - Harol
SP900 - Attenrode
SP900 - Kumtich
SP900 - Tienen
SP900 - Tienen
SP900 - Tienen
SP900 - Harol
 

Overzicht montagetypes

Harol hanteert het 'EasyClick' systeem voor snellere en makkelijkere montage van de veeras. Het systeem, aangeduid door de letters EC voor de nummercode, zorgt voor een snelle, eenvoudige en goedkope plaatsing en biedt met drie beslagtypes een oplossing voor elke mogelijke ruimte.

Nog eenvoudiger is het TS (tension spring) systeem, met trekveren in de zijstijlen, ideaal voor poorten met beperkte afmetingen.

 

HAROL SP900 THERMO

Een garage hoeft niet kil en tochtig te zijn!

De nieuwe SP900 THERMO sectionale poort scoort ongezien hoog op isolatie en luchtdichtheid. Vanaf dag één geniet je van een aangenaam klimaat in je garage én je bespaart op je energiefactuur. Zo is deze investering al op 3 jaar terugverdiend!*

Denk ook eens aan de extra mogelijkheden. Je garage als speelplaats of werkruimte, het wordt plots een veel aantrekkelijker idee!

 

* Meerprijs t.o.v. een standaard poort.

Dichtingen aan de zijkant

  • Door het contact van de poort met koude oppervlakken van het gebouw (muur, beton, staal, ...) ontstaan koudebruggen. De dichtingen aan de zijkanten (zijposten en bovendrempel) maken daar komaf mee.

  • De samengeperste dichting, in de dichting aan de zijkant, garendeert een optimale luchtdichtheid.

De panelen

De panelen van de SP900 Thermo hebben:​

  • Een unieke schuimtechnologie, voor een zeer lage thermische geleiding.

  • Een technologie die de koudebrug breekt tussen de binnen- en buitenkant, voor minder warmteverlies.

  • Een systeem van dubbele dichting, voor een perfecte luchtdichtheid aan de verbindingspunten.

De eindkappen

  • Aan de linker- en rechterkant van elk poortvak zitten eindkappen. Die heffen de koudebrug tussen de binnen- en buitenkant van het paneel grotendeels op.

Onder- en bovenprofiel

  • De onder- en bovenprofielen uit polythermalyne verwijderen de koudebrug.

  • Het onderprofiel laat geen lucht onder de poort door. Daarvoor zorgt een rubber die in het profiel geschoven wordt.

Een kwaliteitsvol product vraagt om ervaren installateurs. Kies daarom voor Emanuel!

Somfy Dexxo Pro

Betrouwbare en robuuste automatisatie van uw garagepoort

In lijn met het gamma rolluiken en zonwering, werkt Emanuel ook voor de garagepoorten standaard met de motoren van Somfy. De Somfy Dexxo Pro motor is zowel verkrijgbaar met de RTS technologie als met de io-homecontrol technologie van Somfy. Deze motor laat zich op tal van manieren bedienen.

 

Uw poort bedienen was nog nooit zo eenvoudig.

Handzender

Kies de bediening die bij u past

De Dexxo Pro motoren van Somfy kunnen op verschillende manieren bediend worden. Standaard worden er altijd twee handzenders mee geleverd. Deze hebben vier kanalen en kunnen dus meerdere sectionale poorten, of zelfs uw tuinhek of het rolluik van de deur openen. Optioneel kan u nog kiezen voor extra bedieningsmogelijkheden. Eén of meerdere knoppen binnen in de garage, een codeklavier buiten of zelfs een bediening van op uw smartphone of smartwatch zijn mogelijk. 

 

CONNEXOON ACCESS

Stap over op

app bediening

Welkom thuis

DE BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Welkom thuis

Uw garagedeur en poort openen automatisch wanneer u thuiskomt, dankzij de Geofencing-functie van uw smartphone. En ze sluiten automatisch zodra u uw auto heeft geparkeerd. Welkom thuis!

Check Home

Beheer en controleer uw garagedeur en poort op afstand en open of sluit ze met slechts één klik...

Voor uw gemoedsrust en ter beveiliging van uw woning, zelfs wanneer u er niet bent.

Over kleuren en smaken valt niet te twisten
 

Design

Meer dan 2000 combinaties. Eénzelfde prijs.

Waarom zouden we het u moeilijk maken? Bij Emanuel stelt u uw poort samen zoals die er voor u het mooist uit ziet, niet op basis van de prijs. U hebt een ruime keuze uit de volledige waaier RAL kleuren, glanzend, mat en structuurlak. Aan de hand van de achterliggende poedercodes kunnen we de kleur zelfs exact afstemmen op de kleur van uw ramen (voor de meest courante merken). En dat allemaal voor dezelfde prijs. 

Ook wat het design van de panelen betreft, zijn er haast geen limieten. Bij Emanuel hebben alle panelen dezelfde prijs. Stucco motief, houtnerf motief of vlak, met of zonder profilering. U vraagt, wij plaatsen.

Overzicht Harol producten

 
Lamellendaken
Knikarmschermen
Vouwdaken
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Emanuel bvba

Sliksteenvest 3

3300 Tienen

Tel. +32 (16) 78 13 50

Fax. +32 (16) 78 13 59

Mail: info@emanuel.be