VISION & OPERA

Het veelzijdige buitenleven concept

De VISION (zonder ingebouwde screens) en de OPERA (met ingebouwde screens) lamellendaken zijn de laatste nieuwe trend op het gebied van zon- en regenwering. Dankzij de kantelbare aluminium lamellen beheers en regel je in een handomdraai alle weersomstandigheden en dit het hele jaar door. Bij sterk zonlicht positioneer je de lamellen zo naargelang de stand van de zon. Bij regen kantel je de lamellen in de vlakke stand. Het water wordt dan afgevoerd naar de zijgoten en komt vervolgens in de voetpalen terecht waarlangs het wordt afgevoerd.

Bij dit gepatenteerde systeem worden kwaliteit en vormgeving ook niet uit het oog verloren. Dankzij de geïntegreerde verlichting, de onzichtbare bevestigingen en de geruisloze motor vormen de VISION en de OPERA een afgewerkt en strak geheel, aanpasbaar aan de wensen van de klant.

 
 

Functies

De lamellen van Opera en Vision kunnen van 0° tot 140° geopend worden met de afstandsbediening, in 4 vooringestelde standaardstanden of elke gewenste tussenstand, waardoor het zonlicht en de luchtstroming geregeld worden.

Gesloten lamellen

Lamellen 45° geopend

Lamellen 90° geopend

Lamellen 140° geopend

Door de mogelijkheid van het openen en het sluiten van de lamellen, biedt een lamellendak tal van voordelen.

  • Zonlichtregeling: Gedeeltelijke of volledige modulering van hetzonlicht en bescherming tegen UV-straling;

  • Luchtrecirculatie: Afstelling van de luchtstroom om de gewenste ventilatie te verkrijgen.

  • Regenbescherming: Automatische volledige sluiting met de Rain Off sensor of de afstandsbediening.

  • Waterafvoer: Afvoer van het water binnen de palen.

Zonlichtregeling

Luchtrecirlulatie

Regenbeschermig

Waterafvoer

 

Kleuren

De Opera en Vision lamellendaken worden aangeboden in 4 standaardkleuren. RAL 9010 wit, RAL 9006 aluminiumgrijs, ijzergrijs (geen RAL kleur) en corten (geen RAL kleur). Mits meerprijs is het ook mogelijke om het systeem in eender welke RAL kleur te verkrijgen, zowel in glanzende, matte of structuurlakken.

RAL 9010

RAL 9006

Ijzergrijs

Corten

RAL naar keuze

 

Verlichting

Het Opera en Vision lamellendak kunnen verkregen worden met volledig geïntegreerde verlichting, aan te sturen via de bijgeleverde afstandsbediening.

Led strips

De led strips worden elegant in de gootprofielen weggewerkt. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan zowel de kleur van de verlichting alsook de intensiteit ervan worden aangepast.

Led spots

Met de ledspots die geïntegreerd worden in de lamellen, heb je de ideale verlichting boven je terras. Naar keuze kunnen de spots gepositioneerd worden op die plaats waar u de verlichting wenst. Centraal boven de tafel, aan de zijkant boven de BBQ of in de hoek boven de jacuzzi. Het kan allemaal. Net zoals bij de led strips zijn ook de spots dimbaar.

 
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Emanuel bvba

Sliksteenvest 3

3300 Tienen

Tel. +32 (16) 78 13 50

Fax. +32 (16) 78 13 59

Mail: info@emanuel.be