Knikarmschermen

De perfecte klimaatbeheersing voor uw terras, balkon, woonkamer, ...

Op zoek naar een oplossing om de zon weg te houden van uw terras of uit uw woning? Kies dan voor een zonnescherm van Harol. U plaatst dit type zonwering tegen de gevel van uw woning. Twee knikarmen zorgen dat het doek in- of uitgerold wordt. De troeven: 

 

Voor elke situatie een scherm

Flexibele montagemogelijkheden

Wat ook de montagesituatie is, Harol biedt altijd een oplossing. De zonneschermen kunnen gemonteerd worden aan de gevel, het plafond, onder een balkon, aan een dakspant, ...

Bovendien zijn er verschillende types zonneschermen, elke met hun eigen design en specifieke technische mogelijkheden. Er zijn er met een volledig gesloten kast, een halfopen of een open kast. De keuze hangt af van uw smaak, en van de mate waarin het doek bestand moet zijn tegen weersinvloeden.

 
Harol BX270 - Tienen
TC 130-3656-0808HR
LX530 1
CA430-8635-0706HR
Harol BX270 - Tienen
Harol-110727-056
BX260-1033-0604
BX270
BX270
BX270
BX270
Harol BX270 - Opvelp
LX530 1
CA430 1
 

Overzicht knikarmschermen

 
 

 Situo 5 io

De nieuwe standaard.

Slim design. Trendy kleuren.

Nieuw design 5-kanaals afstandsbediening voor het bedienen van bijvoorbeeld uw zonwering, rolluiken of verlichting. Verkrijgbaar in 4 kleurafwerkingen en voorzien van een wandhouder

Eolis en Sunis

Veilig in weer en wind.

Met de sensoren van Somfy laat u het weer bepalen wat uw zonnescherm doet. Met de Sunis WireFree io zonnesensor, kan u het scherm automatisch laten openen wanneer de zon schijnt. U kan deze sensor uiteraard ook uitschakelen, bijvoorbeeld in de winter.

Met de Eolis WireFree io en de Eolis 3D windsensoren, bent u altijd zeker dat uw scherm automatisch zal sluiten bij hevige wind, ook wanneer u niet thuis bent.

 

CONNEXOON TERRACE

Stap over op

app bediening

Geniet nog meer van uw terras!

DE BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Smart Control

Maak uw zonwering nog slimmer door er een temperatuur- of zonsensor op aan te sluiten en laat ze automatisch reageren op veranderende weersomstandigheden.

Snapshot

Heeft u de ideale instellingen voor uw verlichting, zonwering of pergola's gevonden? Sla uw favoriete instellingen eenvoudig op met de Snapshot-functie en zet wanneer u maar wilt alles weer in dezelfde positie.

Check Terrace

Een plotselinge weersverandering en u twijfelt of uw terrasscherm nog open staat? Controleer uw terras met één klik en pas de posities op afstand aan.

 
 

Kleuren

Frames in honderden kleuren

Het frame van uw zonnescherm kiest u in welke kleur u maar wilt. Harol biedt u ook een reeks van prestigieuze structuurlakken met een korrelige structuur aan. Deze lakken zijn bijzonder slijt- en krasvast. Ze zijn ook water- en vuilafstotend en daardoor heel onderhoudsvriendelijk. Structuurlak geeft uw zonnescherm een stijlvolle, eigentijdse uitstraling.

 

Doeken

Kwalitatieve zonwerende doeken met uitstraling

Het doek bepaalt hoe uw zonnescherm er uitziet. Niet meer dan logisch dus dat Harol u enkel doeken levert van topkwaliteit:

 

Eindeloze keuzemogelijkheden: effen kleuren, blokstrepen en fantasiestrepen. Ideaal om het doek af te stemmen op de kleur van het frame en de stijl van uw woning. Hebt u een handelszaak? Dan kunt u uw doek laten bedrukken of beletteren.

Lange levensduur: uw doek blijft lang mooi, want Harol werkt enkel met speciaal behandelde acryldoeken die schimmelwerend én vuilafstotend zijn. Sommige types zonneschermen kunnen ook uitgerust worden met polyesterdoeken die bestand zijn tegen zon, vorst, regen of wind.

Overzicht Harol zonweringen

 
Lamellendak
Buitenjaloezieën
Uitvalschermen
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Emanuel bvba

Sliksteenvest 3

3300 Tienen

Tel. +32 (16) 78 13 50

Fax. +32 (16) 78 13 59

Mail: info@emanuel.be