Bedien uw huis met uw smartphone

intuïtief, handig én leuk

Somfy innoveert voortdurend in oplossingen voor een comfortabeler en beter beschermd huis. Bedien uw huis met uw smartphone, de enige afstandsbediening die u altijd bij de hand heeft en die overal en altijd werkt. Ontdek Connexoon!

Stap over op app bediening

3 apps om uw huis te bedienen met uw smartphone: Window, Terrace en Access.

3 uitstekende manieren om uw huis op afstand te bedienen en te beheren, voor een aangenaam en zorgeloos gevoel.

Unieke, duidelijke en leuke functies om uw wooncomfort te verhogen.

GEBRUIK EEN UNIEKE APP

VOOR ELKE ZONE VAN UW HUIS

Bedien uw rolluiken en screens met uw smartphone, waar ook ter wereld. Programmeer weekscenario's en simuleer uw aanwezigheid met de timerfunctie, zodat u uw huis met een gerust hart kunt verlaten. Controleer uw rolluiken, screens en andere toepassingen op afstand met de Check Home-functie en pas ze live aan van waar ook ter wereld.

Bedien uw zonwering met uw smartphone, waar ook ter wereld. Maar snapshots van uw favoriete instellingen en gebruik ze opnieuw met één enkele klik. Controleer en wijzig de status van uw producten leve en op afstand met de Check Home-funcite.

Stel uw garagedeur en poort zo in dat ze automatisch openen wanner u thuis komt of open ze met één klik vanuit uw auto. Open uw huis op afstand voor bezoekers. Met de Check Home-functie hoeft u zich nooi tmeer af te vragen of u uw garage wel hebt afgesloten.

CONNEXOON WINDOW

Stap over op

app bediening

Relax!

DE BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Click & Go

Sluit uw rolluiken met één klik en laat uw huis achter met een gerust gevoel.

Relax

Programmeer scenario's of een timer voor het openen en sluiten van uw rolluiken. Sluit weersensoren aan zodat uw rolluiken automatisch reageren op lichtintensiteit of temperatuur. Eén intuïtieve app die zorgt voor een nog aangenamer en veiliger huis.

Check Window

Vraagt u zich wel eens af of uw rolluiken inderdaad neergelaten zijn? Met de Check Window-functie kunt u de rolluiken op afstand openen of sluiten met één enkele klik.

 

CONNEXOON TERRACE

Stap over op

app bediening

Geniet nog meer van uw terras!

DE BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Smart Control

Maak uw zonwering nog slimmer door er een temperatuur- of zonsensor op aan te sluiten en laat ze automatisch reageren op veranderende weersomstandigheden.

Snapshot

Heeft u de ideale instellingen voor uw verlichting, zonwering of pergola's gevonden? Sla uw favoriete instellingen eenvoudig op met de Snapshot-functie en zet wanneer u maar wilt alles weer in dezelfde positie.

Check Terrace

Een plotselinge weersverandering en u twijfelt of uw terrasscherm nog open staat? Controleer uw terras met één klik en pas de posities op afstand aan.

 

CONNEXOON ACCESS

Stap over op

app bediening

Welkom thuis

DE BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Welkom thuis

Uw garagedeur en poort openen automatisch wanneer u thuiskomt, dankzij de Geofencing-functie van uw smartphone. En ze sluiten automatisch zodra u uw auto heeft geparkeerd. Welkom thuis!

Check Home

Beheer en controleer uw garagedeur en poort op afstand en open of sluit ze met slechts één klik...

Voor uw gemoedsrust en ter beveiliging van uw woning, zelfs wanneer u er niet bent.

 

Wenst u nog meer mogelijkheden?

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Emanuel bvba

Sliksteenvest 3

3300 Tienen

Tel. +32 (16) 78 13 50

Fax. +32 (16) 78 13 59

Mail: info@emanuel.be