Over ons

RAMEN - DEUREN - POORTEN - ROLLUIKEN - ZONWERING

Emanuel is een installatiebedrijf dat zich toelegt op de plaatsing van ramen, deuren, poorten, rolluiken, zonwering en alle toebehoren daarvan. Dit hoofdzakelijk voor particuliere projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovaties.

Afgewerkt tot in de puntjes

Bij Emanuel streven we steeds naar een eindafwerking om fier op te zijn. Een goede installatie zit in de kleine details. Met bijna 50 jaar ervaring kunnen we wel zeggen dat we de kneepjes van het vak kennen.

MERKEN

 
 

WERKWIJZE

1.
Aanvraag offerte

Een eerste stap is het aanvragen van de offerte. 
Gaat het over een nieuwbouwproject? Dan ontvangen we je graag in onze toonzaal. We overlopen de bouwplannen en bespreken de noden en wensen. Vervolgens kunnen we aan de slag om je offerte aan te maken.
Gaat het over een renovatie? Dan kan je enerzijds langs komen in onze toonzaal, en als je zelf al de afmetingen genomen hebt, maken we op basis hiervan een offerte. Anderszijds kunnen we ook bij u langs komen en maken we een offerte op basis van onze opmetingen, geheel vrijblijvend en zonder kosten. We geven je ter plaatse al de nodige adviezen en tips om je renovatie te laten slagen. 

2.
Bespreking offerte

Nadat we de offerte hebben gemaakt, maken we opnieuw een afspraak in onze toonzaal. We overlopen samen de offerte en geven de nodige uitleg over de gewenste producten. Indien nodig kan de offerte nog aangepast worden om volledig met je wensen aan te sluiten. Heb je beslist om met Emanuel samen te werken? Dan sluiten we de verkoopsovereenkomst af. 

3.
Opmeting

Indien dit nog niet was gebeurd bij de offerte-aanvraag, volgt de opmeting. Bij de opmeting worden dan alle details per product nog eens overlopen, om zeker te zijn dat alles naar wens uitgevoerd zal worden.

4.
Productie

Aangezien alles maatwerk is, moeten alle producten nog gemaakt worden. Tijdens de termijn van de productie ontvangen we de leveringsdata van alle producten. Vanaf dit moment kunnen we samen een datum inplannen om de werken laten uit te voeren.

5.
Plaatsing

Op de voorziene dag komen we langs om de producten te komen plaatsen. Een monteursteam van Emanuel, met jaren ervaring op de teller, staat in voor de kwalitatieve plaatsing en afwerking van de producten. 

6.
Dienst na verkoop

Ook na de plaatsing en de laatste afwerkingen staat Emanuel voor je klaar, nog jarenlang. Onze uitstekende dienst na verkoop regelt alle administratieve opvolging ivm attesten en premies. Onze eigen plaatsingsploegen staan in voor alle nazichten, onderhouden en herstellingen van producten. Want wij zijn pas tevreden, als de klant tevreden is!

 

TEAM

Joris Emanuel

Zaakvoerder

Georges Emanuel

Zaakvoerder

Kevin Pierco

Sales Support Harol

Stefaan Van Haesendonck

Calculator ramen en deuren

Annick Hamende

Orderverwerking en planning

 
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Emanuel bvba

Sliksteenvest 3

3300 Tienen

Tel. +32 (16) 78 13 50

Fax. +32 (16) 78 13 59

Mail: info@emanuel.be